Velkommen

Kort fortalt.

Jeg hedder Caroline Malmgren og jeg er en passioneret indholdsproducent med base i det rolige vestjyske. Min kreative rejse drejer sig om at væve fortællinger gennem en fusion af animation, fotografi, og design. Med en finger på pulsen af digital kreativitet stræber jeg efter at skabe indhold, der ikke kun engagerer, men også inspirerer.

Nogle af mine skills:

Animation
Grafisk design
Illustration
Ideudvikling
UI / UX

Erfaring:

TV2 Charlie (Freelance / April 2023)

Min opgave for TV2 Charlie bestod af at udvilke visuals til årest sæson af Spørg Charlie. Her skulle jeg visualisere 6 dilemmaer for at gøre dem lettere forståelige til episoderne. Jeg stod selv med animationerne og illustrationerne.

MBA Studio (Praktik / Jan - Mar 2023)

I min praktik hos MBA Studio arbejdede jeg for kunder som Ewii, Purina, SOS Autohjælp, Acceleration og mange flere. Mine opgaver bestod i blandt andet lokalisering, illustrationer, fritlægninger, post billede- og videobehandling, sfx, animation og videoklipning.

TinyFIlm (Praktik / Okt - Dec 2022)

Hos TinyFilm stod jeg for at rentegne karakterer, opsætte SoMe kanaler, farvelæg- ge, animere og filme. Jeg startede en TikTok kanal op for virksomheden, som nu får minimum 1000 views på hvert opslag, hvilket leder direkte til deres Youtube, hvor de har deres største sendeflade.

Uddannelse

Interaktivt design

Danmark medie- og journalisthøjskole (2020 -2023)

Multimediedesign

Københavns erhvervs akademi (2018 -2020)

Personlige favorit projekter:

Følg med:

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social